Splendid

Fürdőszoba- és wc nedves tisztítókendő limette & menta illattal 50 db

Ha végignézünk a fürdőszobán, biztosan találunk valamit, amit szívünk szerint rögtön letörölnénk. Legyen mindig kézközelben egy nedves fürdőszobai tisztító kendő, mely gyorsan, de kíméletesen és foltmentesen távolítja el a szennyeződéseket, a vízkő-, illetve a szappanmaradékokat a különféle fürdőszobai felületekről, csapokról. A SPLENDID nedves tisztítókendővel a ragyogás és a friss illat garantált. Ötven darabos kiszerelésben, kedvező áron.

Kevesebb, mint 5% nem ionos felületaktív anyag, További összetevők: illatanyagok, konzerválószerek (methylisothiazolinone, benzisothiazolinone, laurylamine dipropylenediamine)
Tárolás: szobahőmérsékleten, magas hőmérséklettől, közvetlen napfénytől, fagytól védett, száraz helyen.
Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Figyelmeztetések! Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Személyi higiéniás célra nem használható. Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülje a szemmel, nyálkahártyával vagy sérült bőrrel történő érintkezést. Élelmiszerrel nem kerülhet kapcsolatba. A használatot követően mosson kezet. Nem alkalmazható különösen érzékeny lakkozott és fafelületeken. Érzékeny felületek esetében előzetesen végezzen összeférhetőségi próbát egy kevésbé látható helyen.
Alkalmazás: 1.) Nyissa ki a csomagolást a megjelölt helyen és vegyen ki egy kendőt. A csomagolást szorosan zárja vissza. 2.) A kendő azonnali használatra kész, egyszerűen törölje át vele a tisztítandó felületet, amely további utánatörlést nem igényel. 3.) A használt kendőt dobja a háztartási hulladékgyűjtőbe vagy a WC-be. A problémamentes öblítés érdekében ne dobjon a toalettbe 3 kendőnél többet egyszerre!

Az alábbi termékek tájékoztató jelleggel megjelenítésre kerülő bemutató termékek, jelen honlapon keresztül nem lehet megvásárolni azokat. A megvásárolható termékeket és azok aktuális fogyasztói árait kérjük, keresd az egyes áruházakban.