Splendid

Fresh power mosogatószer 500 ml

Ultra koncentrált összetétele hatékonyan távolítja el a zsíros szennyeződéseket, frissítő illata semlegesíti a kellemetlen szagokat. A speciális formula valamennyi sütő- és főzőedény, üvegáru, evőeszköz és porcelán tisztításához használható. 500 ml

5-15% anionos felületaktív anyag, <5% nem ionos felületaktív anyag, Tartalmaz: illatanyagok (limonene), konzerválószerek (methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone)
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelölt gyártási időtől számított 3 évig.
Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Fontos! Érzékeny vagy sérült bőr esetén kerülje a termékkel való hosszas érintkezést. Tartsa be az adagolási javaslatot vagy viseljen gumikesztyűt. FIGYELEM. Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. 5-klór-2-metil-4-izotiazolin-3-on, 2-metil-4-izotiazolin-3-on (3:1) keveréket tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.
Adagolás: Fél teáskanál (2-3 ml) mosogatószer 5 liter meleg vízhez.

Az alábbi termékek tájékoztató jelleggel megjelenítésre kerülő bemutató termékek, jelen honlapon keresztül nem lehet megvásárolni azokat. A megvásárolható termékeket és azok aktuális fogyasztói árait kérjük, keresd az egyes áruházakban.

A terméket a Szeged, Mars téri üzletünkben nem forgalmazzuk!